Příběhy pro princeznu- Vyhodnocení 1. kola

31. října 2012 v 23:59 | NikaRoovy |  PPP

A je tu vyhodnocení 1. kola! Porota hodnotila body od 1 do 10, pak se vypočítal průměr a tady jsou výsledky. I když jste nevyhráli, buďte rádi za větší počet bodů, jelikož vám jejich součet napomůže k získání vítězného balíčku. (3 knihy)
Tři přijatá díla byla ohodnocena 3 desítkami. A z těchto příběhů vybrala Yumeno Katrin ten nejlepší! Takže, jak to dopadlo?...


Vítězem 1. kola se stává

Temnářka


Prosím ozvi se mi na mail burgerova-veronika@email.cz a dohodneme se na odeslání výhry, kterou je, připomínám tato knížka:

Dílo, které se stalo vítězným si můžete stáhnout v tomto odkazu. Heslo od souboru je: 9TM8P.


A jaké jsou průběžné výsledky?

1. Temnářka (10)
1. Lina Dee (10)
1. Skitty (10)
2. Lina (9.6)
2. Virwen (9.6)
2. Jíťa (9.6)
2. Yasemin (9.6)
3. Alice W. (9.3)
3. Vicky (9.3)
3. Dragell (9.3)
4. Karin (9.0)
5. Anubides (8.6)
5. Tammy (8.6)
5. Nalouwi (8.6)
5. Elinor (8.6)
6. Cathrin (8.3)
6. Tofiam (8.3)
6. Hope (8.3)
6. Angel Darkwood (8.3)
7. Aura (8.0)
7. Venea (8.0)
7. Marille (8.0)
7. Kata-Chan (8.0)
8. Mei-riefel (7.6)
8. Deny (7.6)
8. Toki (7.6)
8. Andy Moon (7.6)
9. Terka M. (7.3)
9. Lerry (7.3)
9. Aravis (7.3)
10. Zoey (7.0)
10. Delthrien (7.0)
10. Tonča (7.0)
11. DeeDee (6.6)
11. Camilla (6.6)
11. Nikyška (6.6)
11. Lily (6.6)

PS: Tým porotců se rozšířil, přivítejte novou členku poroty- Yumeno Katrin. (http://yumenokatrin.blogspot.cz)
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Delthrien Delthrien | Web | 1. listopadu 2012 v 0:03 | Reagovat

Říkala jsem, že to bude propadák :D
Ale co, čekala jsem to i tak horší x)

2 DeeDee DeeDee | Web | 1. listopadu 2012 v 6:24 | Reagovat

Ja su spokojena.... Me nejde o ceny takze je to v poho.... A Temnářce moc gratuluju ;D

3 Virwen Virwen | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 6:43 | Reagovat

Gratulace Temnářce ale: Sakra! :D:D:D o blbejch 0,4 bodu.. :D Nebudu řikat, že mi o ceny nejde - samozřejmě že mi jde o ceny :D no nic.. :D budu se muset snažit dál :D:D a líp ">D::D Ale ještě jednou gratuluju Temnářce.. :)

4 Deny Deny | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 6:48 | Reagovat

Jáj, tolik bodů ^^ Děkuju. Čekala jsem o dost míň :D
Temnářce moc gratuluju, její dílo si stáhnu odpoledne :D

5 Venea Venea | Web | 1. listopadu 2012 v 7:01 | Reagovat

Super") těšim se na další! ;-)

6 knihofil18 knihofil18 | Web | 1. listopadu 2012 v 9:50 | Reagovat

Gratulujem výherkyni. :)

7 Yasemin Other Van de Notte Yasemin Other Van de Notte | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 10:41 | Reagovat

Gratulujem víťazke :D Jej dielo je naozaj úžasné :D :D
A inak Ďakujem za body, čakala som o veľa menej :D :D

8 Dragell Dragell | Web | 1. listopadu 2012 v 13:01 | Reagovat

Fíha, třetí místo, děkuji :) Čekala jsem daleko hroší umístění :D

9 Mei-riefel Mei-riefel | 1. listopadu 2012 v 13:07 | Reagovat

Gratuluji Temnářce. :)) Jdu si to přečíst.  
A jsem ráda, že jsem nebyla až úplně na konci :D

10 Karin Karin | 1. listopadu 2012 v 13:35 | Reagovat

Ale jo, první třetina, to se dá... 8-)

11 Terka Terka | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 15:56 | Reagovat

Gratuluji Temnářce :)

[9]: To já taky ;) 9. místo není taky hrozné (snad). Holt se budu muset více snažit v dalších kolech a kdo ví?

12 Jíťa Jíťa | 1. listopadu 2012 v 17:59 | Reagovat

Gratuluji výherkyni..

13 Anub Anub | Web | 1. listopadu 2012 v 19:07 | Reagovat

No, hlavně by milá porota mohla ke každému dát trochu té kritiky, ať máme trochu té zpětné vazby :) Ale děkuji za páté místo, potěší :)

14 Zoey Zoey | Web | 1. listopadu 2012 v 19:42 | Reagovat

Já jsem moc spokojená!8)8)

15 Angel Darkwood Angel Darkwood | Web | 1. listopadu 2012 v 20:19 | Reagovat

Děkuju=) A Temnářce gratuluji k výhře!=)

16 Aura Aura | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 21:32 | Reagovat

Gratuluji :) Taktéž jsem spokojená. Doufala jsem tedy, že si budu moci přečíst i ostatní příspěvky, protože od toho tu ta soutěž podle mě je :)
Ale nevadí. Kdo by měl zájem, může si přečíst ten můj: http://auraoto.blog.cz/1211/pad  :)

17 Dragell Dragell | 1. listopadu 2012 v 23:26 | Reagovat

[13]: Také jsem mailem prosila, přeci si při hodnocení musely udělat nějaké poznámky :)

18 NikaRoovy NikaRoovy | Web | 2. listopadu 2012 v 15:14 | Reagovat

[17]: [13]: Pokud máte zájem, můžete si napsat a pošlu vám mailem ty naše poznámky. ;-)

19 Kata-chan Kata-chan | Web | 2. listopadu 2012 v 21:45 | Reagovat

[18]: Já bych si pro ně klidně napsala :D jdu na to n.n

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama